Informatii

Deşi în ultimii ani serviciile oferite de agenţiile imobiliare s-au îmbunătăţit considerabil, există încă prejudecăţi legate de modul lor de lucru.Pe bună dreptate din moment ce există persoane care au avut experienţe neplăcute cu unele agenţii.

De astăzi, 13 mai 2016, legea dării în plată intră în vigoare. Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a scapa de datorii şi de a-ţi ceda casa către bancă, în cazul în care ai un împrumut luat cu scopul de a cumpăra, construi, extinde, moderniza, amenaja sau reabilita un imobil cu destinaţia de locuinţă, ori un împrumut garantat cu cel puţin un imobil cu destinaţia de locuinţă.

Comisionul perceput de agenţie nu înseamnă numai profit, ci şi cheltuială Pentru cei mai mulţi dintre clienţi, comisionul de 3 % din preţul pentru care se bate palma este perceput drept profit direct al agenţiei. 

Vânzarea unei proprietăți se poate dovedi un proces mai complicat decât ai crede. La prima vedere, încheierea unei tranzacții imobiliare pe cont propriu poate suna atractiv pentru orice vânzător care vrea să obțină un preț cât mai bun pentru proprietatea sa – prin evitarea achitării unui comision către un intermediar. În practică însă, solicitarea ajutorului unui agent profesionist în relația cu potențialii cumpărători te poate scuti de multe bătăi de cap. www.alinimob.ro îți prezintă o listă a lucrurilor pe care un astfel de broker le va face pentru tine:

De ce avem nevoie de certificat si audit energetic?

Audit energeticLegea 372/2005 prevede la Art. 12 – alin. (2) Pentru categoriile de cladiri care se vand sau se inchiriaza, certificatul se elaboreaza prin grija proprietarului si se prezinta la incheierea contractului de vanzare-cumparare, respectiv a contractului de inchiriere.

Avantajele de care veti beneficia daca alegeti locuinte in imobile noi

Programul Prima Casa va fi modificat astfel incat, in urmatorii 5 ani, procentul de garantare de stat va fi mentinut la 50% doar pentru creditele contractate pentru imobile cu destinatia de locuinta mai noi de 5 ani sau consolidate in ultimii 5 ani.

Adresa

S.C. Alin Imob S.R.L.

Str. Horea, nr.1 ( Casa de Modă), et.5
440010 - Satu Mare

Romania

 

Orar

Luni-Vineri: 9 - 17

Sâmbătă: Închis

Duminică: Închis

Contact Info

Email: oAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel./Fax: +4(0)-361.801.901

Mobil: +4(0)-740.679.599

Mobil: +4(0)-746.379.881

Mobil: +4(0)-754.271.262